topterkep

Zamárdiban téged is vár a

már 1986 óta.

Zamárdi szállás apartman, olcsó balatoni szállás,zárt udvari parkolással, 3 önálló apartman lakás a Balaton legszebb szabad strandjától néhány percre. A település üdülő központjának közelében.

balatoni furdo

Zamárdi apartman házunk szállás kínálatában a Balaton déli partján,érintkezés mentes három önálló különbejáratú szállás található ingyenes parkolással, melyből két apartman (Apartman I.Apartman II.) emeleten (NEM tetőtérben) kialakított két-, illetve egyszobás szálláshelyet kínál vendégeinknek, míg a másik egy külön álló, két szobás földszintes kis (tégla) ház.SZÉP.kártya elfogadóhely!

A szállások éritntkezés mentes külön bejáratú apartman lakások a Balaton déli oldalán,  közel a szabadstrandhoz és üdülő központhoz! Nyaralása során a zárt udvarban ingyenesen parkolhat! Mindegyik lakrészhez tartozik saját terasz (vagy erkély), nappali, étkező és jól berendezett konyha, WC, zuhanyzó. Vendégeink pihenését és kényelmét szolgálják a csillár ventilátorok, a trezor, a WIFI,  A szállások jól hőszigeteltek!
 Családosoknak gyermekekkel is ajánljuk apartmanjainkat, a zárt udvarban hinta,homokozó, kosárpalánk, asztalitenisz, tollaslabda lehetőség és hintaágy is van.

Aktív pihenésre vágyik? Apartmanunk közelében  a Balaton déli partján rendezik meg minden évben a Balaton Sound, Strandfesztivál,  zenei rendezvényeket , rozé ,,sör,gasztro, fesztiválokat,gyermekrendezvényeket. Ezeken kívül balatoni ,nyaralás,horgászás, túrázás és/vagy kerékpáros kirándulás során is szeretettel várjuk vendégházunkba.

Jövőbeli vendégeinkkel együtt, visszavárjuk eddigi látogatóinkat apartmanjainkba!

SZOLGÁLTATÁSOK:

parkolowifiled tvszéfhajszárítóvasalókitchen